Terug

Volg Hart van Nederland

Brand in loods bij vakantiepark Land van Bartje

Brand in loods bij vakantiepark Land van Bartje

15 aug 2023, 14:37

Gisteravond heeft er op het vakantiepark Land van Bartje in Ees een brand gewoed in een loods. Uit het gebouw, waarin onder andere (elektrische) fietsen, brommers en skelters waren opgeslagen, kwamen grote rookpluimen.

RTV Drenthe meldt dat er blusploegen uit Borger, 2e Exloërmond en Schoonoord werden ingeschakeld om het vuur te blussen. Even na 22.30 uur hadden zij de brand onder controle en begon het nablussen.

In het park raakte niemand gewond. Enkele vakantiehuisjes moesten echter worden ontruimd, zo meldt een woordvoerder van Landal Greenparks, de eigenaar van Land van Bartje, aan de regionale omroep.

Volgens de woordvoerder werden veel fietsen op tijd uit het gebouw gehaald. Het exacte aantal tweewielers dat door de brand is verwoest, is nog onduidelijk. Een lokale ondernemer heeft zich aangesloten om alle vakantiegangers met een reservering te ondersteunen bij het verkrijgen van een fiets.

Hoe de brand is ontstaan wordt nog onderzocht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.