Terug

Volg Hart van Nederland

Brand breekt uit in keuken van woning Meppel

16 aug 2023, 12:13

Gisteravond is er brand uitgebroken aan de Cornelis Houtmanstraat in Meppel. Deze brand woedde in de keuken van een woning. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen en niemand raakte gewond.

Volgens omstanders in de straat ontstond de brand door een kapot keukenapparaat, meldt RTV Drenthe. De bewoner werd opgeschrikt door het brandalarm en slaagde erin om tijdig het huis te verlaten. De keuken is uitgebrand en er is rookschade op beide verdiepingen van de woning. De bewoner moet de komende dagen nog buiten het huis blijven.

Als voorzorgsmaatregel werden beide aangrenzende huizen geëvacueerd, maar de bewoners konden al snel terugkeren naar hun woning.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.