Terug

Volg Hart van Nederland

Zoekactie gestaakt naar persoon die van metershoge brug zou zijn geduwd in Tilburg

Zoekactie gestaakt naar persoon die van metershoge brug zou zijn geduwd in Tilburg

nieuws

5 mei 2023, 20:46

De grote zoekactie naar een persoon die mogelijk vanaf een brug in het water is geduwd bij Tilburg is gestaakt. Dat meldt de politie. Hulpdiensten zochten de hele middag en begin van de avond in groten getale naar de persoon. Ook werd een sonarboot ingezet op de rivier. Er is niemand gevonden.

"Indien er nieuwe informatie is, zal het onderzoek weer hervat worden", meldt de politie op Twitter.

Kinderen hadden de melding over de persoon gedaan, zegt Omroep Brabant. Ook werd er gezocht naar een blonde man op een scooter die er mogelijk bij betrokken zou zijn. Op beelden is te zien dat duikteams van de brandweer zijn ingezet. Ook werd een helikopter ingezet en was een ambulance en politie ter plaatse:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.