Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Auto zakt weg in sinkhole na gesprongen waterleiding

nieuws

22 okt 2023, 19:52

Een auto is zondagmiddag weggezakt in een sinkhole in de Betje Wolffstraat in Den Haag. Er moest een berger aan te pas komen om de auto uit het gat te takelen. De auto raakte beschadigd door de verzakking.

Door een gesprongen waterleiding stond de Betje Wolffstraat, en ook deel van de Melis Stokelaan, vol met water. Daardoor ontstonden er meerdere sinkholes in de straat. De straat was 'instabiel' en werd daarom afgezet door de brandweer.

Het bergen van de auto viel niet mee. Twee bergingsvoertuigen kwamen ter plaatse om de auto uit het sinkhole te krijgen. Veel mensen keken toe bij de berging. De weg is ook in de avond nog dicht, de schade is zo groot dat deze waarschijnlijk opnieuw bestraat moet worden.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.