Terug

Volg Hart van Nederland

Zeer ernstig ongeval in Nieuw-Amsterdam: auto belandt in sloot, inzittenden ernstig gewond naar ziekenhuis

nieuws

10 juni 2023, 07:56

Op de Vierslagenweg (N853) in het Drentse Nieuw Amsterdam heeft vrijdagavond een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden waarbij drie inzittenden zwaargewond zijn geraakt. Een van de inzittenden is zeer ernstig gewond.

Door een nog onbekende oorzaak raakte rond 23.15 uur een auto met drie personen van de weg en belandde in een sloot, meldt de politie op Twitter.

De hulpdiensten werden in groten getale opgeroepen: vier ambulances, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter waren aanwezig voor eerste hulpverlening.

De ernstig gewonden werden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.