Terug

Volg Hart van Nederland

Wie kocht het winnende staatslot ter waarde van 12,8 miljoen euro?

Wie kocht het winnende staatslot ter waarde van 12,8 miljoen euro?

nieuws

29 apr 2022, 11:59

De Staatsloterij is op zoek naar degene die ruim anderhalve maand geleden 12,8 miljoen euro heeft gewonnen. De winnaar heeft zich vooralsnog niet gemeld om de prijs te innen, meldt de loterij vrijdag.

Het winnende staatslot met lotnummer FV 74622 werd verkocht in Primera Sandra in Bleiswijk. De prijs viel op 10 maart. "Meestal worden fysieke loten gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Daarom willen we aan iedereen in Bleiswijk en omgeving vragen om nog één keer thuis op zoek te gaan naar dat winnende lot met nummer FV 74622", aldus een woordvoerder van de Nederlandse Loterij, waarvan de Staatsloterij onderdeel is.

Winnaars blijven anoniem

Volgens de Nederlandse Loterij komt het jaarlijks voor dat mensen hun winnende staatslot niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht.

Winnaars van de Staatsloterij blijven anoniem. "Dat maakt het ook een lastige zoektocht. Wij weten alleen dat het winnende lot bij Primera Sandra in Bleiswijk gekocht is, maar niet door wie", aldus de Nederlandse Loterij. Om de prijs te verzilveren, moet de winnaar zich met het staatslot melden in het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.