Terug

Volg Hart van Nederland

Wereldrecord ganzenborden verbroken in Vught

Wereldrecord ganzenborden verbroken in Vught

nieuws

6 jan 2017, 22:42

Een explosie van vreugde vandaag in Vught waar het de vrienden Max, Marcel, Stijn en Guus is gelukt het wereldrecord ganzenborden te verbreken. Maar liefst 80 uur achter elkaar hebben ze zich moeten vermaken met dit oer-Hollandse spelletje. Hoewel het ze is gelukt, doen de recordhouders maar een kort vreugdedansje, want ze verlangen namelijk maar naar een ding: slapen, slapen en nog eens slapen. En niet alleen in Vucht is een record verbroken, ook 24 studenten van volleybalvereniging SVU Amstelveen hebben vandaag een nieuw record verbroken. Sinds afgelopen maandag hebben ze 100 uur non stop gevolleybald voor het goede doel ‘Only Friends’. De studenten hopen met deze actie 5000 euro op te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.