nieuws
4 okt 2020, 11:37
Albert Heijn roept klanten op om hamburgers, braadworsten en rundervinken terug te brengen naar de supermarkt. Op enkele van die producten is namelijk E. coli aangetroffen, beter bekend als de 'poepbacterie'. De huismerkproducten hebben de houdbaarheidsdatum 24 of 25 september en liggen inmiddels niet meer in de supermarkt. Maar mensen kunnen de hamburgers, braadworsten en rundervinken sindsdien ingevroren hebben, benadrukt Albert Heijn. Als de vleesproducten niet goed verhit worden kan dat mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, waarschuwt de supermarktketen. Albert Heijn drukt mensen daarom op het hart om de producten niet meer te eten en naar de winkel terug te brengen. Als klanten dat doen, krijgen ze bij inlevering hun aankoopbedrag terug. Lees ook: Poepbacteriën zijn dol op eurobiljetten: 'Moet ik met handschoenen gaan lopen?' Het gaat om de volgende vleesproducten: Albert Heijn mini hamburger (tien stuks), ten minste houdbaar tot: 24-09-2020 Albert Heijn hamburger (acht stuks), ten minste houdbaar tot: 24-9-2020 en 25-09-2020 Albert Heijn runderbraadworst (vier stuks), ten minste houdbaar tot: 24-09-2020 Albert Heijn hamburger (twee stuks), ten minste houdbaar tot: 25-09-2020 Albert Heijn hamburger (vier stuks), ten minste houdbaar tot: 25-09-2020 Albert Heijn rundervink (twee stuks), ten minste houdbaar tot: 25-09-2020 Eerder deze week maakte de grootgrutter al bekend dat op sommige AH-hamburgers de poepbacterie was aangetroffen. En vorige maand haalde de supermarkt biefstukworst van het huismerk uit de schappen vanwege E. coli. Albert Heijn biedt klanten haar verontschuldigingen aan voor het ongemak.
Deel dit artikel
Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.
Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.