Terug

Volg Hart van Nederland

Vrouw op straat gevonden, militair aangehouden voor mishandeling en gijzeling

nieuws

3 aug 2023, 17:17

Een militair uit Noord-Brabant is woensdag aangehouden in een woning in Helvoirt. Hij wordt ervan verdacht een vrouw te hebben gegijzeld en mishandeld. Hij is woensdag door de marechaussee aangehouden in een woning in Helvoirt, nadat de vrouw in de ochtend werd aangetroffen op straat.

Het slachtoffer gaf aan dat ze door de man gegijzeld en mishandeld was. De twee zouden elkaar kennen. Wat precies hun relatie was, is volgens een woordvoerder van de marechaussee onbekend.

Regionale media melden dat de militair is aangehouden in een woning boven een horecagelegenheid aan de Lindelaan in Helvoirt. De marechaussee wil dat niet bevestigen. De woordvoerder laat weten de woonplaats van de man en de vrouw en hun leeftijden niet te willen delen in verband met hun privacy.

Harddrugs

De marechaussee kreeg bij de aanhouding hulp van de politie. Tijdens het doorzoeken van de woning is ook een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden.

Hoelang de vrouw mogelijk is gegijzeld, wordt onderzocht. De militair zit vast voor onderzoek.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.