Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen kantelt en vliegt in brand, chauffeur zwaargewond

nieuws

23 jan 2024, 07:01

Op de Maasvlakte in Rotterdam is een vrachtwagen gekanteld en in brand gevlogen. De chauffeur is hierbij ernstig gewond geraakt, hij heeft zware brandwonden. De chauffeur is na behandeling ter plaatse naar het ziekenhuis overgebracht.

De vrachtwagen vloog in brand op de Maasvlakteweg in het Rotterdamse havengebied. De brandweer schaalde na het incident op naar een middelbrand.

De chauffeur is waarschijnlijk tegen een wegversmalling gereden waarna de vrachtwagen is gekanteld. De brandweer rukte met veel materieel uitgerukt om het vuur te doven. De brandwonden van het slachtoffer zijn ter plekke gekoeld waarna hij naar het ziekenhuis is overgebracht.

Beeld: Media TV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.