Terug

Volg Hart van Nederland

Vrachtwagen crasht in bushokje bij Breukelen, drie gewonden naar ziekenhuis

nieuws

22 juni 2023, 13:28

Een grote ravage bij het busstation van Breukelen. Daar is een vrachtwagen tegen een bushokje op de Stationsweg aangereden. Drie personen raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Op beelden is te zien hoe het bushokje en de abri volledig vernield zijn.

De gewonden zouden volgens RTV Utrecht geraakt zijn door de scherven van het glazen bushokje. De chauffeur is volgens de politie niet bewust tegen het bushokje aangereden, maar wilde erlangs. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, aldus de regionale omroep.

Het is onduidelijk hoe het is met de gewonden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.