Terug

Volg Hart van Nederland

Volgend jaar maandenlang geen treinen tussen Amsterdam en Londen om werkzaamheden

Volgend jaar maandenlang geen treinen tussen Amsterdam en Londen om werkzaamheden

nieuws

2 juni 2023, 18:12

Volgend jaar rijden er vanaf juni maandenlang geen treinen tussen Amsterdam en Londen vanwege werkzaamheden aan station Amsterdam Centraal.

Door de renovatie is tijdelijk geen plek voor de hal waar nu de douane huist. De zogeheten Eurostar kan daardoor tot uiterlijk mei 2025 niet vertrekken vanaf Amsterdam.

Volgens staatssecretaris Vivianne Heijnen (Infrastructuur), die het nieuws vrijdag aan de Tweede Kamer meldde, is geprobeerd een oplossing te vinden, maar is dat niet gelukt. "Ik vind dat heel erg teleurstellend", schrijft ze.

De treinkaartjes zijn dit jaar fors duurder geworden. Wat vinden reizigers daarvan?

Treinkaartje NS volgend jaar fors duurder, enkele abonnementen juist goedkoper
1:36
Treinkaartje NS volgend jaar fors duurder, enkele abonnementen juist goedkoper

Reizigers die alsnog met de trein naar Londen willen, zullen waarschijnlijk in Brussel moeten opstappen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.