Terug

Volg Hart van Nederland

A27 weer open na ongeluk voor Merwedebrug bij Gorinchem

A27 weer open na ongeluk voor Merwedebrug bij Gorinchem

nieuws

14 juni 2023, 17:51

De A27 van Utrecht naar Breda is weer vrij, nadat de snelweg door een ongeval bij de Merwedebrug dicht was vanaf Noordeloos. De wegafsluiting leidde tot een forse file. De andere kant op ontstond een fikse kijkersfile.

De ANWB meldde rond 18.20 uur dat de A27 weer helemaal was vrijgegeven. Rijkswaterstaat leidde het verkeer om vanaf knooppunt Everdingen via de A2 en A59.

Veel vertraging tussen Breda, Utrecht en Rotterdam

Door de werkzaamheden aan de Haringvlietbrug wordt het verkeer tussen Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland omgeleid via de A16 en A17. Ook daar stond woensdagmiddag meerdere files

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.