Terug

Volg Hart van Nederland

Conducteur Peter blijkt gouden strot te hebben: 'Baard in de keel'

Conducteur Peter blijkt gouden strot te hebben: 'Baard in de keel'

nieuws

27 apr 2022, 23:17

Een conducteur heeft Koningsnacht de harten gestolen van reizigers. De NS-medewerker bleek naast een rode fluit namelijk ook in het bezit te zijn van een gouden keel. "Ik vind je leuk. Ik wilde je het vragen, maar ik durfde het niet aan", galmde door het treinstation.

TikTokker 180langemolukker deelt dinsdagavond een video waarin hij op een piano in een treinstation speelt. Aan de vleugel staat NS-hoofdconducteur Peter de Vos: een stoer uitziende man met een flinke baard. Én met een dijk van een stem, blijkt al snel als de eerste pianoklanken door de hal galmen.

'Bier, wijn, whisky of breezer?'

"Ik wilde je het vragen, maar ik durfde het niet aan. Ik was bang dat je me af zou wijzen." Het blijkt het begin van een romantisch liefdesliedje, compleet geïmproviseerd door Peter. "Ik vind je leuk. En ik hoop dat wij volgend jaar samen zijn op Koningsdag. Wil je samen met mij zijn, in het rood-wit-blauw."

In twee minuten nodigt hij zijn stille liefde om "een biertje of voor mij part een fles wijn" te drinken. "Of ben je meer van whisky, of een Bacardi Breezer. Het kan me niks schelen, als wij maar samen zijn." Om uiteindelijk romantisch af te sluiten met: "Maar ik durf het niet te vragen. Maar kan ik jou genoeg behagen. En ik blijf het me afvragen: vind jij mij leuk?"

'Opgeven voor The Voice...'

Op social media klinkt veel lof voor de zingende treinconducteur. "Hij moet hier echt wat mee gaan doen joh", vindt een reaguurder op Dumpert. "Die moet zich opgeven voor The Voice of Hol.... Ehhh, laat maar", grapt een ander. "Vroeger had hij de baard in de keel", verwijst iemand naar de gezichtsbeharing van de NS-medewerker.

Een andere fan hoopt dat Peter zijn zangkunsten niet alleen bij de stationspiano, maar ook in de trein ten gehore brengt. "Als deze conducteur door de intercom zingt dat er vertraging is dan klinkt het toch een stuk minder erg dat je je aansluiting mist!" Peter zelf had in ieder geval veel plezier. "Never a dull moment. Thnx guys!", schrijft hij op zijn Instagram.

Beeld: TikTok

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.