Terug

Volg Hart van Nederland

Technische storing zorgt voor vertraging bij bezorging DHL-pakketjes

nieuws

2 apr 2024, 13:32

Als je deze week een pakketje verwacht, moet je misschien iets langer wachten. De bezorging van pakketbedrijf DHL kan deze week op sommige plekken in Nederland namelijk een dag vertraagd zijn door een technische storing. Dat laat een woordvoerder van het bedrijf weten.

Klanten kregen in de app van DHL een melding van de storing en de mogelijke vertraging. "Door een technische storing hebben wij helaas vertraging opgelopen in ons sorteerproces", meldt de woordvoerder. De storing is inmiddels verholpen en de impact is "zeer beperkt", volgens DHL. "Hoogstens kan dinsdag en woensdag (2 en 3 april) lokaal en niet meer dan een dag vertraging optreden in de bezorging."

'Niet overal vertraging'

Een storing in het centrale sorteerproces zorgt "hier en daar" voor vertraging in de aanlevering van lokale sorteercentra. Die krijgen "mogelijk op enkele plaatsen" niet alles uitgeleverd, aldus de woordvoerder.

Van de 6 miljoen tot 6,5 miljoen pakketten die DHL deze week verwerkt, zal minder dan 2 procent vertraagd zijn, laat de woordvoerder weten.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.