Terug

Volg Hart van Nederland

Roermond maakt pijnlijke vergissing met brief aan 75-plussers

Roermond maakt pijnlijke vergissing met brief aan 75-plussers

nieuws

14 okt 2023, 20:32

De gemeente Roermond is de fout ingegaan bij het versturen van brieven aan een grote groep 75-plussers. In die brief aan in totaal 146 bejaarden werd namelijk gesuggereerd dat hun partner overleden is. De gemeente betreurt deze "vervelende vergissing" ten zeerste en heeft excuses aangeboden.

De gemeente stuurt elk kwartaal een brief aan 75- en 80-jarigen, en aan weduwen en weduwnaars. Daarin worden zij op de hoogte gesteld van het bestaan van een seniorenadviseur. De brieven voor dit kwartaal werden afgelopen week verzonden. "De 75-jarigen hebben helaas de brief ontvangen, die bedoeld was voor weduwen en weduwnaars", aldus het college van burgemeester en wethouders in een schrijven aan de gemeenteraad.

"We begrijpen dat dit voor betrokken inwoners heel vervelend is. We willen dan ook aan hen onze oprechte excuses aanbieden. Dat doen we door het sturen van een nieuwe brief, waarin we onze excuses aanbieden vergezeld met een kleine attentie."

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.