Terug

Volg Hart van Nederland

Relaxed onder het mes met Happymed

nieuws

18 juli 2018, 22:43

Angstige patiënten die geopereerd moeten worden kunnen in plaats van een volledige narcose nu ook kiezen voor een ontspannen bioscoopervaring. Een primeur in het streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Het ziekenhuis heeft twee speciale videobrillen met koptelefoon, een zogenoemde Happymed, aangeschaft als alternatief voor algehele narcose en het voorkomen van angstaanvallen. Bij een narcose kunnen patiënten namelijk vervelend wakker worden. De bril heeft speciale eigenschappen. Met één druk op een knop, valt direct het geluid weg, zodat artsen contact kunnen leggen met de patiënt. Beeld: Pixabay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.