Terug

Volg Hart van Nederland

Politie Wageningen: vermiste slaapwandelende man lag toch gewoon in bed

Politie Wageningen: vermiste slaapwandelende man lag toch gewoon in bed

nieuws

1 okt 2023, 09:44

Een opmerkelijke twist in de zoektocht naar de slaapwandelende man die in zijn onderbroek over straat zou lopen in Wageningen, de man is inmiddels gevonden. Hij lag gewoon te slapen in de woning waar hij te gast was. Dat meldt de politie zondagochtend.

De hulpdienst zocht eerder nog op straat naar de toen nog vermiste man. In een melding via Burgernet werd er gevraagd om uit te kijken naar de man die in zijn onderbroek en op zijn blote voeten wandelend de woning zou hebben verlaten.

De politie spreekt van een goede afloop nu de man toch in de woning zelf lag te slapen. De man is inmiddels wakker en maakt het goed.

Waarschuwing

De politie waarschuwde mensen om de man niet zelf uit zijn slaap te halen. Slaapwandelen is een slaapstoornis waarbij mensen bijvoorbeeld rondwandelen terwijl zij nog slapen. Mensen die slaapwandelen kunnen beter niet wakker worden gemaakt omdat ze boos, angstig of verward kunnen reageren.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.