Terug

Volg Hart van Nederland

Politie stuit op opmerkelijke boodschap tijdens reddingsactie: 'Niks aan de hand'

nieuws

7 dec 2023, 15:33

Hulpdiensten in Boxtel stuitten donderdagochtend op een opvallend bericht toen ze een automobilist probeerden te redden uit een auto die in de sloot was beland. Op het papier stond 'Niks aan de hand' geschreven.

De auto belandde in alle vroegte in een spoorsloot langs de Kapelweg in de Brabantse plaats, op een steenworp afstand van de spoorwegovergang waar vorige week donderdag nog een paard om het leven kwam bij een tragisch ongeval. Hoe het voertuig in de sloot is beland, is nog onduidelijk. Een voorbijganger die de auto in de sloot zag liggen, belde de politie.

'Niks aan de hand'

Agenten die even later ter plaatse kwamen, troffen een briefje aan op de autoruit met daarop de tekst 'Niks aan de hand'. Van de bestuurder ontbrak ieder spoor.

Een bergingsbedrijf heeft de auto met een kraan uit de sloot getild. Het voertuig raakte niet zwaar beschadigd. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de Kapelweg en de nabijgelegen spoorwegovergang tijdelijk dicht voor verkeer.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.