Terug

Volg Hart van Nederland

Pakjesavond van Rotterdams gezin verpest door roofpiet: 'Te triest voor woorden'

Pakjesavond van Rotterdams gezin verpest door roofpiet: 'Te triest voor woorden'

nieuws

6 dec 2020, 13:19

Voor een familie in Rotterdam is pakjesavond door een dief helemaal verpest. De cadeaus die voor de deur stonden op het Schulpplein zijn zomaar door iemand meegenomen. Op Twitter roept een boze vader de dief op om de spullen terug te geven. "Wil de meneer die geheel 'per ongeluk' de Sinterklaascadeaus van mijn kinderen heeft mee genomen vanaf het Schulpplein in #Charlois zo vriendelijk zijn om deze weer terug te brengen." Hij hoeft niet per se een excuus. "Gewoon even kloppen en hard weg rennen. Zoals het hoort op #pakjesavond." De cadeautjes waren voor de deur neergelegd door de opa en oma van de kinderen. Dat juist die cadeaus worden meegenomen noemt de vader 'te triest voor woorden'. [embed]https://twitter.com/JVestje/status/1335329834579468291\[/embed\]

'Zondag verpest'

Het bericht met een onherkenbaar gemaakte foto van de dief is al bijna honderd keer gedeeld en veel mensen reageren boos. "Mijn hele zondag is verpest door dit bericht, laat staan hoe jullie je voelen. Wat een "rare" mensen lopen er toch rond. Sterkte.", schrijft iemand. Anderen willen graag een herkenbare foto van de dief om de kans te vergroten dat de cadeaus alsnog bij de kinderen belanden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.