Terug

Volg Hart van Nederland

NS tegen festivalbezoekers: houd laatste reis in de gaten

nieuws

5 mei 2023, 22:23

Op deze Bevrijdingsdag roept de NS reizigers op om goed in de gaten te houden wanneer de laatste treinen rijden. Zeker omdat sommige festivals langer doorgaan dan voorzien, terwijl de dienstregeling van de vervoerder niet is uitgebreid.

Sommige bevrijdingsfestivals gaan langer door. Dat is bijvoorbeeld het geval in Groningen, waar rapper Kraantje Pappie werd toegevoegd aan de line-up. De hiphopartiest treedt op tussen 00.00 uur en 01.00 uur.

Het advies van de NS luidt dus: "Check de reisplanner voor vertrek."

Stilgelegd

Vanwege het slechte weer werd het terrein in Groningen vrijdagmiddag tijdelijk ontruimd. Later werd het programma weer hervat. Ook in Zwolle en in Assen werd het bevrijdingsfestival tijdelijk stilgelegd vanwege het slechte weer.

Het bevrijdingsfestival in Groningen viel dus tijdelijk door noodweer in het water. Zie hier de beelden:

Bevrijdingsfestival Groningen ontruimd door slechte weer
0:41
Bevrijdingsfestival Groningen ontruimd door slechte weer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.