Terug

Volg Hart van Nederland

Na uren onzekerheid is er duidelijkheid: Nationale Vuurwerkshow Rotterdam gaat door

nieuws

31 dec 2023, 20:50

De Nationale Vuurwerkshow in Rotterdam gaat door, bevestigt een woordvoerder aan Hart van Nederland. Ondanks de harde wind staan de seinen op groen. De show wordt live uitgezonden op SBS6.

In Rotterdam staat het nationale vuurwerk bij de Erasmusbrug gepland. De wereldberoemde dj Martin Garrix zal daar zijn muziek draaien. Het vuurwerk is te zien vanaf de Boompjeskade. De gemeente Rotterdam verwacht er 60.000 bezoekers die zullen aftellen naar 00.00 uur.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

De Nationale Vuurwerkshow in Rotterdam werd eerder al drie keer afgelast, vanwege corona en het slechte weer. Een groot team was dit weekend volop aan het opbouwen, want ondanks dat de weersvoorspellingen onstuimig waren, werd er volop ingezet op een knallende vuurwerkshow zoals vanouds. Het was dagen spannend, want er wordt zondagavond een stevige wind verwacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.