Terug

Volg Hart van Nederland

Minderjarig meisje mogelijk ontvoerd door man in Capelle aan den IJssel

Minderjarig meisje mogelijk ontvoerd door man in Capelle aan den IJssel

nieuws

17 juni 2023, 10:25

Een meisje van ongeveer 13 jaar oud is mogelijk ontvoerd in Capelle aan den IJssel. De politie kreeg vrijdagavond rond 22.30 uur meerdere meldingen van getuigen die zagen hoe een man het kind - ogenschijnlijk tegen haar wil in - zou hebben meegenomen. Wat er precies is gebeurd, is nog een mysterie.

Het meisje is voor het laatst gezien in de buurt van de Jacob van Ruysdaelsingel in de Zuid-Hollandse stad. Volgens de politie leek het erop alsof ze niet mee wilde gaan met de man. Daarom wil ze beide personen graag spreken.

Mysterie

De politie laat aan Hart van Nederland weten nog in het duister te tasten over wat er is gebeurd: "Het kan zijn dat het kind is ontvoerd. Al kan het ook zo zijn dat een boze vader zijn dochter tien keer heeft gebeld om thuis te komen en haar dan maar zelf heeft opgehaald." Hoewel er geen meisje als vermist is opgegeven, neemt de politie de zaak hoog op. "We praten met de melders, spelende kinderen, en zullen camerabeelden bekijken."

Mensen die iets hebben gezien of gehoord worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. Het circa 13-jarige meisje heeft een donkere huidskleur en kroeshaar. Ze droeg een lichtkleurige jurk. De man heeft een lichte huidskleur en had een T-shirt en een korte broek aan. Hij is naar schatting zo'n 60 jaar oud.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.