Terug

Volg Hart van Nederland

Mike wil door te ruilen van een Pokémonkaart naar een Porsche

nieuws

6 aug 2022, 22:09

Ruilwonder Mike de Voogd uit Zierikzee gaat het opnieuw proberen: een jaar lang ruilen totdat hij zijn gewilde Porsche heeft. En let op: hij begint met een Pokémonkaart. Dus van een stukje karton naar een dikke bak. Vorig jaar bleef hij steken bij 'slechts' een Opel, deze keer hoopt hij op nog meer succes.

Ooit kreeg hij een paars speelgoedautootje cadeau. Sindsdien droomt ervan om een echte Porsche te hebben. En wat is een makkelijkere manier om aan zo'n peperdure wagen te komen dan door te ruilen? Hij is na zijn eerdere poging inmiddels een ervaren handelaar. "Bij de Playstation 4 begonnen mensen me serieus te nemen, dat was de achtste ruil", blikt hij terug.

"Ik wilde toen in een jaar naar een Porsche, dat is net niet gelukt. Maar ik dacht: waarom geen tweede kans?" Hoewel een luxe auto nog niet in zicht is, is Mike al flink op weg. De Pokémonkaart ruilde hij vorige week voor een set golfclubs. Die zijn vandaag weer ingewisseld voor een slijptol. "Lijkt me een goede deal. Ik hoorde dat hij een goeie waarde heeft, daar gaat het mij natuurlijk om. Ik gebruik hem zelf toch niet, dus ik hoop dat ik iemand er blij mee kan maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.