Terug

Volg Hart van Nederland

Mensenmassa geniet van uitgestelde vuurwerkshows Tilburg: 'Supermooi!'

nieuws

1 jan 2024, 23:25

Veel mensen in Tilburg hebben maandagavond de uitgestelde vuurwerkshows alsnog bekeken in het Reeshofpark en aan de Piushaven. "Ik vond het supermooi met die lichten, muziek en het vuurwerk", zegt een van de toeschouwers tegen Hart van Nederland.

Een woordvoerster van de gemeente spreekt van een grote mensenmassa. De vuurwerkshows trekken volgens haar publiek van alle leeftijden. "Ik zie veel kinderen, maar ook gezinnen en jongeren. Het staat hier helemaal vol."

De gemeente Tilburg besloot zondag op oudjaarsavond om de vuurwerkshows af te gelasten om de zware windstoten die waren voorspeld. Daardoor kon het vuurwerk niet veilig worden afgestoken. Er stonden twee shows gepland om 19.00 uur en twee shows om middernacht.

De gemeente besloot de shows te verplaatsen naar maandag 19.00 uur. "Zo kunnen Tilburgers nu alsnog genieten en samen proosten op het nieuwe jaar", aldus de gemeente. De shows zijn een combinatie van lichten, lasers en professioneel vuurwerk.

'Supermooi'

En de toeschouwers hebben er maandag van genoten. Zo vertelt een jongeman tegen Hart van Nederland: "Het ziet er goed uit. Ze hebben het goed georganiseerd. Fijn dus dat het vandaag nog door kon gaan."

Ook een andere toeschouwer was erover te spreken. "Ik vond het supermooi met die lichten, muziek en het vuurwerk. Het was een mooie show", zegt de vrouw.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.