Terug

Volg Hart van Nederland

Meisje (15) doet aangifte van aanranding tijdens Hoornse Stadsfeesten: 'Groep jongens met losse handjes'

Meisje (15) doet aangifte van aanranding tijdens Hoornse Stadsfeesten: 'Groep jongens met losse handjes'

nieuws

13 juni 2023, 12:36

Op de Hoornse Stadsfeesten zou een 15-jarig meisje afgelopen weekend zijn aangerand door een groep jongens. De vader van het slachtoffer zegt tegen het Noordhollands Dagblad dat het ging om "een groep jongens met losse handjes".

De politie bevestigt dat er aangifte is gedaan van aanranding, maar kan niet bevestigen dat het gaat om deze zaak.

De vader van het 15-jarige meisje zegt tegen de krant dat zijn dochter zaterdagavond laat op intieme plekken is betast door enkele jongens uit een grotere groep. De jongens zouden volgens hem om het meisje heen zijn gaan staan, waardoor ze niet kon vluchten.

Volgens de vader heeft het meisje naderhand een paniekaanval gehad. "Het was vreselijk voor haar. Gelukkig kon ze op een gegeven moment wegkomen." De vader wil duidelijk maken aan de daders dat dit "echt onacceptabel is."

De politie roept getuigen op zich te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.