Terug

Volg Hart van Nederland

Man steekt twee minderjarige jongens neer in Spijkenisse, politie op zoek naar dader

nieuws

22 mei 2023, 06:44

Twee minderjarige jongens van 17 zijn zondagavond in Spijkenisse op straat neergestoken door een man. De jongens zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht en zijn aanspreekbaar, meldt de politie.

Wat zich precies heeft afgespeeld in de Zuid-Hollandse plaats is nog onduidelijk.

De politie is op zoek naar de dader:

Man steekt twee minderjarige jongens neer in Spijkenisse
0:47
Man steekt twee minderjarige jongens neer in Spijkenisse

De jongens, die beiden uit Spijkenisse komen, werden volgens de politie gestoken bij een portiek aan de Beurtschipper na "onenigheid" met de man. Ze renden daarna naar de nabijgelegen Groenewoudlaan, waar ze rond 23.45 uur gewond op straat werden aangetroffen.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.