Terug

Volg Hart van Nederland

Man vlucht weg na triootje, maar loopt op meest lullige manier tegen de lamp

nieuws

6 apr 2022, 21:21

Een wanbetaler heeft een slechte beurt gemaakt na een urenlange trio met twee sekswerkers in Alkmaar. De man vluchtte weg zonder het volledige bedrag te betalen, maar kon door een knullige fout makkelijk door de deurwaarder worden achterhaald.

De man moest volgens NH Nieuws na het pleziertje van vier uur in totaal 1.100 euro aftikken voor het triootje met twee sekswerkers. De hoerenloper had echter 'slechts' 325 euro op zak. Hij liet zijn telefoon achter als borg en beloofde meteen met de rest van het bedrag te komen. Maar komen deed hij niet meer.

Voor raamexploitant Frans Snel zat er niets anders op dan een deurwaarder op de wanbetaler af te sturen. Uiteindelijk wist de ondernemer iemand te vinden die het stinkende zaakje wilde oppakken. "Hij was bang dat zulke vorderingen niet worden opgepakt, maar iedereen moet zijn recht kunnen halen", aldus deurwaarder Koen van der Meer tegen de regionale omroep.

Beginnersfoutje

Voor hem was het vervolgens geen grote inspanning om de wanbetaler te pakken te krijgen. De had namelijk een nogal stomme fout begaan als aspirant-oplichter. In het hoesje van de telefoon die hij had achtergelaten zat namelijk nog een zorgpasje met zijn naam, toenaam en woonadres.

"De deurwaarder kan binnenkort een bos bloemen verwachten, als bedankje namens de dames", zegt een opgeluchte Snel tot slot tegen NH Nieuws. "Dat deze deurwaarder het opnam voor deze sekswerkers is naar mijn mening uniek. Zelf had ik nooit verwacht dat mijn verzoek zou worden aangenomen."

Bovenstaande reportage was eerder te zien bij Hart van Nederland

Foto ter illustratie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.