Terug

Volg Hart van Nederland

Losgebroken koe veroorzaakt snelwegafsluiting

nieuws

31 aug 2023, 10:57

De snelwegen in Nederland kennen veel verschillend verkeer. In de nacht van woensdag op donderdag was er op de A1 bij Holten wel een heel bijzondere bezoeker.

De snelweg moest worden afgesloten voor een loslopende koe. Het dier wist uit het weiland te ontsnappen en stond toen akelig dicht bij de snelweg tussen de afslagen Holten/Lochem en Holten/Markelo.

Zo dicht dat de hulpdiensten de snelweg moest afsluiten. Het dier liep achter een sloot langs de snelweg en uiteindelijk hebben de brandweer en politie met een touw het beest terug naar het weiland weten te leiden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.