Terug

Volg Hart van Nederland

Let op: ov en veel maaltijdbezorgers stoppen eerder met rijden om jaarwisseling

Let op: ov en veel maaltijdbezorgers stoppen eerder met rijden om jaarwisseling

nieuws

31 dec 2022, 11:20

Als je vanavond plannen hebt, moet je even goed bedenken hoe je het vervoer regelt. In het hele land worden maatregelen genomen uit angst voor vernielingen tijdens oud en nieuw. Geen zin om te koken? Plaats je bestelling dan ook op tijd want maaltijdbezorgers houden het vanavond eerder voor gezien.

Bedrijven in deelscooters zetten de voertuigen tijdens de nieuwjaarsnacht uit voorzorg vaak 'op slot'. In sommige gebieden zijn de scooters uit angst voor schade helemaal weggehaald.

'De laatste trein wil je niet missen'

De trein, bus, tram of metro nemen kan ook niet, want die stoppen om 20.00 uur met rijden, zodat alle medewerkers de jaarwisseling thuis kunnen vieren. Het nachtnet via Schiphol rijdt als enige wel. Op 1 januari wordt de dienstregeling bij NS pas om 10.00 uur weer opgestart. Arriva, de RET en Keolis rijden een zondagsdienstregeling.

Als je thuisblijft en eten wil bestellen, moet je dat op tijd doen. Thuisbezorgd laat de bezorgers omwille van de veiligheid vanaf 20.00 uur niet meer rijden. Waarschijnlijk is het vanaf dan nog wel mogelijk om via sommige restaurants zelf te bestellen, want de meesten werken met eigen bezorgers, die af en toe wel blijven werken. Hart van Nederland/ ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.