Terug

Volg Hart van Nederland

Leonie Hesselink uit Winterswijk gaat naar Miss World in China

Leonie Hesselink uit Winterswijk gaat naar Miss World in China

nieuws

11 juni 2018, 10:53

De 25-jarige Leonie Hesselink uit Winterswijk is verkozen tot Miss World Nederland 2018. Tijdens de finale in Amsterdam versloeg zij vijftien andere finalisten. Leonie is student bedrijfskunde en zit in de laatste fase van haar studie. Ze woont afwisselend in de Achterhoek en in Amsterdam. "Ik vind beide plekken heerlijk; de rust en ruimte in de Achterhoek en de chaos in Amsterdam... een ideale balans."

Modellenwerk in binnen- en buitenland

Ze doet naast haar studie veel modellenwerk in binnen- en buitenland. "Dit doe ik met zoveel liefde en passie, hier wil ik eigenlijk fulltime mee aan de slag", zegt de nieuwe Miss World Nederland. Leonie vertegenwoordigt op 8 december Nederland tijdens de 68e editie van Miss World in Sanya in China. Miss World Nederland is sinds enkele jaren een missverkiezing zonder badpakkenronde. Vorige week maakte de organisatie van Miss America bekend de badpakkenronde te schrappen. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.