Terug

Volg Hart van Nederland

Jongen kiest zijkant van weg uit om dutje te doen: 'Lag hoorbaar te snurken'

Jongen kiest zijkant van weg uit om dutje te doen: 'Lag hoorbaar te snurken'

nieuws

14 mei 2023, 14:48

In de vroege ochtenduren van zaterdag op zondag heeft een ongewoon tafereel zich afgespeeld in het buitengebied van Wieringerwerf. Een oplettende meldster schrok zich een ongeluk toen ze een jongen op de weg zag liggen en besloot direct de politie te bellen. Wijkagent Bas Dirkmaat snelde ter plaatse om de situatie te onderzoeken.

Wat de wijkagent rond half vier aantrof, was zowel verbazingwekkend als gevaarlijk. De jongen, die ogenschijnlijk diep in slaap was gevallen, lag te snurken op de donkere weg. Met de nodige voorzichtigheid maakte de wijkagent hem wakker en stuurde hem naar huis. Ondanks de verontrustende situatie leek de jongen fit genoeg om zijn fietstocht voort te zetten.

Deze onbezonnen actie is volgens de wijkagent zeer gevaarlijk "en je bezorgt andere weggebruikers de schrik van hun leven", aldus Dirkmaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.