Terug

Volg Hart van Nederland

IJsmaker Roberto speelt in op actualiteit; ijs zonder ei

IJsmaker Roberto speelt in op actualiteit; ijs zonder ei

nieuws

2 aug 2017, 17:55

De eieraffaire heeft ook ijssalon Roberto in Utrecht bereikt. “De gezondheid van mijn klanten gaat voor en daarom maak ik even geen vanille, tiramisù, melkchocolade en malaga smaken”, aldus Roberto Coletti, eigenaar van de ijssalon. Hoewel de eieren volgens de Italiaanse traditie niet mogen ontbreken in het ijsproces, is het volgens Roberto Coletti niet noodzakelijk om ze te gebruiken. Op dit moment wordt pure chocolade-sorbet gemaakt om de klant een beetje tegemoet te komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.