Terug

Volg Hart van Nederland

Henk Krol 'feliciteert' Poetin met zijn verjaardag: 'Voor hem maak ik een uitzondering'

Henk Krol 'feliciteert' Poetin met zijn verjaardag: 'Voor hem maak ik een uitzondering'

nieuws

6 okt 2022, 14:57

Henk Krol heeft Vladimir Poetin alvast gefeliciteerd met zijn zeventigste verjaardag, die hij vrijdag viert. De voormalig politicus ging in 2016 een paar keer in de fout toen hij verschillende mensen feliciteerden met hun verjaardag, terwijl ze al dood waren.

Het meest bekende voorbeeld is van Joost Zwagerman. De Haarlemse schrijver had zelfmoord gepleegd, maar dat nieuws was bij Krol niet bekend. Op Zwagermans geboortedag feliciteerde Krol hem vervolgens via sociale media met zijn verjaardag, wat hem op veel hoon en kritiek kwam te staan.

Een week later feliciteerde hij ook horecaman Chris van den Berg met diens verjaardag, maar ook hij bleek te zijn overleden.

Uitzondering

"De laatste jaren durf ik bijna niemand meer met zijn/haar verjaardag te feliciteren," openbaart Krol. "Maar voor Poetin maak ik graag een uitzondering", zegt hij, grappend dat hij hiermee Poetin ook een snelle dood wenst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.