Terug

Volg Hart van Nederland

Grote belangstelling voor afscheid vermoorde Marlous en Romy

nieuws

8 okt 2023, 18:44

Onder grote belangstelling is zondag in Rotterdam afscheid genomen van Marlous en Romy. De moeder en haar 14-jarige dochter kwamen vorige week om bij een schietpartij, waarvoor hun buurman Fouad L. vastzit.

De doorloopcondoleance begon rond 13.30 uur in het Maaspodium. 500 tot 750 mensen liepen langs de gesloten kisten om afscheid te nemen. Sommigen hadden bloemen meegenomen. De uitvaart is op een later moment in besloten kring.

Kalm en waardig

Onder de toegestroomde mensen waren onder meer klasgenootjes van Romy, maar ook leraren, buren en kennissen. Een woordvoerder van de familie zei na afloop dat de bijeenkomst "kalm, waardig en eervol was verlopen".

De sfeer was volgens de woordvoerder van nabestaanden van Marlous en Romy "verdrietig, gemoedelijk, maar ook vriendschappelijk":

Grote belangstelling voor afscheid doodgeschoten moeder en dochter
1:29
Grote belangstelling voor afscheid doodgeschoten moeder en dochter

De 39-jarige Marlous en de 14-jarige Romy werden vorige week donderdag neergeschoten in hun woning aan het Heiman Dullaertplein in de wijk Delfshaven. Hun buurman, de 32-jarige Fouad L., wordt verdacht van moord op de moeder en dochter.

L. ging vervolgens naar het Erasmus MC. Daar werd een 43-jarige docent en huisarts om het leven gebracht.

ANP/Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.