Terug

Volg Hart van Nederland

Fabrikant roept speelgoedbus terug om stikgevaar

Fabrikant roept speelgoedbus terug om stikgevaar

nieuws

6 apr 2018, 19:00

Speelgoedfabrikant New Classic Toys roept een speelgoedbus terug, omdat kinderen in kleine onderdelen van de zogenoemde City Tour Bus kunnen stikken als ze die in hun mond stoppen. De bus is sinds 26 september 2016 verkocht, meldt de fabrikant waarvan speelgoed bij verschillende winkels in Nederland wordt verkocht. Wie de bus met batchnummer 050616 in huis heeft gehaald, wordt opgeroepen deze niet meer te gebruiken. De bus kan worden teruggebracht naar de winkel. Klanten krijgen het volledige aankoopbedrag terug, ook als ze geen kassabon of aankoopbewijs kunnen tonen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.