Terug

Volg Hart van Nederland

Enorme file in West-Brabant door heftig fataal ongeluk

nieuws

5 mei 2023, 19:10

De A16 bij Breda richting Rotterdam is gesloten in verband met een ernstig fataal ongeluk. Een voertuig reed vrijdagmiddag mogelijk op een autotransporter. Het ongeluk zorgde voor veel oponthoud op snelwegen. Dit meldt Omroep Brabant.

De automobilist is overleden, meldt de politie op Twitter.

Volgens Omroep Brabant was de transporter leeg en verplaatste het voertuig geen auto's. Veel hulpdiensten waren ter plaatse. Ook een traumahelikopter was aanwezig. Het verkeer moet vanaf het knooppunt via de A58 reizen en kan weer keren bij Etten-Leur.

Files in het land

Voor het ongeluk was het al druk op de snelwegen vanwege het einde van de meivakantie. Hierdoor stond het verkeer al vast. Het afsluiten van de A16 zorgt voor nog meer oponthoud. Achter het ongeval stond er rond 19.00 uur een file van meer dan 10 kilometer. Op de A58 bij Tilburg tegen Bergen op Zoom is er een file van 10 kilometer.

Enorme file in West-Brabant door heftig ongeluk
0:39
Enorme file in West-Brabant door heftig ongeluk

Naast de A16 is ook de A29 tussen Bergen op Zoom en Rotterdam gesloten. Deze weg is dicht in verband met geplande werkzaamheden. Verder is het onder meer ook druk op de A2 en A27 door een pechgeval in beide richtingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.