Terug

Volg Hart van Nederland

Echtpaar in woonwagenkamp Arnhem overvallen met kapmessen, bewoners rennen achter daders aan

nieuws

11 juni 2023, 10:54

Een heftige overval in Arnhem zaterdagavond. Op een woonwagenkamp aan de Dordrechtweg is een echtpaar overvallen rond 23.00 uur. De daders zouden de woonwagenbewoners hebben bedreigd met kapmessen, schrijft Omroep Gelderland.

Een videocorrespondent ter plaatse zegt dat het om drie daders ging met twee machetemessen, die na de overval richting het park zijn gevlucht. Bewoners van het woonwagenkamp zijn nog achter ze aan gerend. De politie was zondagochtend niet bereikbaar.

De politie heeft in de buurt van het woonwagenkamp nog gezocht, omdat er waarschijnlijk iets is weggegooid door de daders.

Het echtpaar is niet gewond geraakt. Wat er gestolen is, is onduidelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.