Terug

Volg Hart van Nederland

Duncan Laurence sloeg rol in Netflix-film af: 'Het paste niet in zijn agenda'

Duncan Laurence sloeg rol in Netflix-film af: 'Het paste niet in zijn agenda'

nieuws

2 juli 2020, 07:30

Duncan Laurence heeft vorig jaar een aanbod afgeslagen om een rolletje als zichzelf te spelen in de Netflix-film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga. "Hij is benaderd maar het paste niet in zijn agenda". Dat laat zijn manager donderdag weten aan BuzzE.

Afvragen

Sinds de parodiefilm vrijdag in première ging op de populaire streamingdienst vragen veel kijkers zich af waarom Laurence niet voorbijkomt. Zeker omdat verschillende andere songfestivalkandidaten van vorig jaar wel een rolletje scoorden. Onder hen bevond zich ook songfestivalcommentator Cornald Maas. "Ik was wel verbaasd", zei hij eerder deze week tegen BuzzE. "Zeker omdat Duncan vooraf lange tijd op nummer 1 stond bij de bookmakers en favoriet was voor de eindzege."

Veel oud-winnaars wel te zien

Van de songfestivallichting van vorig jaar duiken John Lundvik (Zweden), Bilal Hassani (Frankrijk) en Anna Odobescu (Moldavië) op. Ook oud-kandidaten Elina Nechayeva (Estland, 2018) en Jessy Matador (Frankrijk, 2010) zijn van de partij. Wie goed oplet ziet gedurende de film daarnaast ook oud-winnaars Netta (2018), Salvador Sobral (2017), Jamala (2016), Conchita Wurst (2014), Loreen (2012) en Alexander Rybak (2009) voorbijkomen. https://www.youtube.com/watch?v=2FynBs\_lI4g Fire Saga-hoofdrolspelers Will Ferrell en Rachel McAdams namen vorig jaar in Tel Aviv een kijkje achter de schermen van het songfestival. De opnames vonden echter pas na het evenement plaats. Het podium van 2019 werd daarvoor herbouwd in Londen.

Fire Saga

The Story of Fire Saga gaat over twee IJslandse muzikanten, gespeeld door Ferrell en McAdams. De twee krijgen de kans om hun land te vertegenwoordigen op het songfestival, en zetten zich daar met volle overgave voor in. Ook onder anderen Demi Lovato, Pierce Brosnan en Dan Stevens spelen rollen in de parodiefilm.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.