Terug

Volg Hart van Nederland

Drie aanhoudingen na overlijden man (28) in Alphen, onder ‘verdachte omstandigheden’ overleden

nieuws

11 juni 2023, 09:07

De politie heeft drie personen opgepakt nadat zaterdagavond in het Brabantse Alphen een 28-jarige man "onder verdachte omstandigheden" is overleden in de Oosterwijksestraat. Mogelijk ging een gevecht vooraf aan het overlijden van het slachtoffer.

De politie kreeg rond 22.30 uur de melding dat iemand gereanimeerd moest worden. De man, die oorspronkelijk uit Litouwen komt maar in Alphen woont, overlijdt ter plaatse.

Het drietal, mannen van 29, 33 en 36 jaar oud, zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man. Ze wonen ook in Alphen. "Of zij betrokken zijn en welke rol zij hebben gehad is nog onderdeel van het onderzoek."

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.