Terug

Volg Hart van Nederland

Deel metronet Rotterdam plat door stroomstoring

Deel metronet Rotterdam plat door stroomstoring

nieuws

11 apr 2022, 13:39

Op het metrotraject in Rotterdam tussen de stations Beurs en Zuidplein is geen metroverkeer mogelijk vanwege stroomuitval, meldt vervoerder RET. Mogelijke oorzaak is een brandje en lichte roetschade in een technische ruimte. "Die schade moet eerst hersteld worden," zegt een woordvoerder.

Wanneer de metro's weer gaan rijden, kan de RET nog niet zeggen. De vervoerder komt in de loop van maandagmiddag met een prognose.

Verband tussen verschillende storingen

Eerder maandagochtend was op dezelfde metrolijn, tussen de stations Slinge en Den Haag Centraal, ook al een storing. De RET weet niet of de storingen verband houden met elkaar.

Tussen Beurs en Zuidplein zijn pendelbussen ingezet, maar de reistijd is langer dan normaal. Reizigers kunnen nog wel gebruik maken van de trams.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.