Terug

Volg Hart van Nederland

De Onbekende Dode - aflevering 1: Iedere dode heeft een verhaal

De Onbekende Dode - aflevering 1: Iedere dode heeft een verhaal

nieuws

10 mei 2023, 06:00

Waar begint de politie met een onderzoek naar iemand die al twintig jaar begraven ligt, zonder dossier? De zoektocht levert stuk voor stuk bijzondere verhalen op, zoals van een jongen uit Brazilië die uit nood bolletjes slikte en werd gedumpt. Of die van een jonge oma die dood in een lift werd gevonden.

In de eerste aflevering van De Onbekende Dode vertelt forensisch rechercheur Carina van Leeuwen hoe haar team probeert om deze mensen alsnog te identificeren. “Je familie moet gewoon weten waar je bent”, vindt ze. “Je hoort hier niet zonder naam begraven te worden.” 

Beluister hier de eerste aflevering en abonneer je vooral om niks te missen:

Luister naar De Onbekende Dode via je favoriete podcastapp, zoals bijvoorbeeld Spotify, Apple Podcasts of Juke. Vergeet vooral niet te abonneren om niks te missen!

Reageren op De Onbekende Dode?

Wil je in contact komen met de redactie van De Onbekende Dode? Dat kan via podcast.hart@talpanetwork.com.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.