Terug

Volg Hart van Nederland

Beschuit met muisjes op de snelweg: baby Amalia geboren langs de A12

Beschuit met muisjes op de snelweg: baby Amalia geboren langs de A12

nieuws

8 juni 2023, 18:46

Heugelijk nieuws tijdens de avondspits: een vrouw is bevallen van een baby op de A12 ter hoogte van Harmelen. Dat melden de politie en Rijkswaterstaat. Daardoor was de snelweg enige tijd dicht en moest het verkeer rekening houden met vertraging, zo meldde Rijkswaterstaat.

De politie meldt dat de bevalling rond 17.30 uur was bij hectometerpaal 51.0. Volgens Rijkswaterstaat was het op dat moment druk op de weg vanwege de avondspits. Het meisje heet volgens de politie Amalia. Volgens Rijkswaterstaat maken moeder en kind het goed.

Rijstroken afgesloten

Nu zijn er nog twee rijstroken afgekruist richting Utrecht, maar deze worden elk moment weer vrijgegeven. Houd rekening met vertraging, aldus Rijkswaterstaat.

Het is niet voor het eerst dit jaar dat er een baby wordt geboren op de snelweg. In mei kon baby Bente ook niet langer wachten en kwam ter wereld op de vluchtstrook.

Baby Bente kwam ter wereld op de afrit van de A13 bij Delft. Moeder en dochter werden uiteindelijk veilig naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Bekijk hier de beelden:

Luca zag dochter Bente op vluchtstrook ter wereld komen: 'Het was bizar'
1:54
Luca zag dochter Bente op vluchtstrook ter wereld komen: 'Het was bizar'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.