Terug

Volg Hart van Nederland

Auto slaat over de kop en belandt in voortuin Veendam, enkele centimeters voor huis

nieuws

22 juni 2023, 09:08

In het Groningse Veendam is een auto van de weg geraakt. De automobilist verloor donderdagochtend om onbekende reden de controle over het stuur op de Ommelanderwijk en sloeg met zijn auto over de kop. De auto kwam op de zijkant in de voortuin van een woning terecht op enkele centimeters van de woning.

De bestuurder van het voertuig is behandeld door ambulancepersoneel, meldt een videocorrespondent ter plaatse. De man hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel werd de man overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse om te kijken of hij onder invloed reed.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.