Terug

Volg Hart van Nederland

Auto met moeder en kinderen zwaar beschadigd door botsing bij Oss

nieuws

22 okt 2023, 16:56

Vanmiddag rond half drie vond op knooppunt Paalgraven bij Oss een botsing plaats tussen twee auto's. Dat gebeurde op de kruising van de N324 en de A50. Volgens de politie zat in één van de twee auto's een moeder met haar twee kleine kinderen, in de andere wagen zat een echtpaar.

De kinderen zijn ter controle met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hun moeder bleef ongedeerd en ging met hen mee. Ook de vrouw uit de andere wagen is nagekeken door ambulancepersoneel, haar man mankeerde niets.

De twee voertuigen zijn zwaar beschadigd en afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.