Terug

Volg Hart van Nederland

Auto glijdt meters over vangrail van A58, bestuurder spoorloos

nieuws

9 sep 2023, 09:20

Een bizar tafereel op de A58 bij knooppunt De Baars. Een bestuurder is vrijdag- op zaterdagnacht met zijn auto tegen de vangrail gereden en bleef vervolgens tientallen meters met zijn auto op de vangrail glijden. De auto kwam daarna in de bosjes terecht. De bestuurder is spoorloos, meldt het Brabants Dagblad.

Het ongeval gebeurde in een flauwe bocht in de richting van Eindhoven. De hulpdiensten troffen bij de auto geen bestuurder aan. Om zeker te weten dat de bestuurder niet onder de auto lag, is het voertuig op zijn kant gelegd door de politie en brandweer.

Het is onduidelijk of de bestuurder gewond is. De politie is begonnen aan een zoekactie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.