Terug

Volg Hart van Nederland

26-jarige man uit Coevorden overleden na zeer ernstig ongeval bij Nieuw-Amsterdam

nieuws

10 juni 2023, 10:02

Een van de zwaargewonde inzittenden van de auto die vrijdagavond betrokken was bij een zeer ernstig ongeval in Nieuw-Amsterdam is overleden. Dat meldt de politie op Twitter. Het gaat om een 26-jarige man uit Coevorden. Een 25-jarige man uit Coevorden en een 22-jarige man uit Klazienaveen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ernstig ongeval vond plaats op de Vierslagenweg (N853) in het Drentse Nieuw-Amsterdam. Door een nog onbekende oorzaak raakte rond 23.15 uur een auto met drie personen van de weg en belandde in een sloot. De hulpdiensten werden in groten getale opgeroepen. Het onderzoek naar de exacte toedracht loopt nog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.