Terug

Volg Hart van Nederland

19-jarige man ontvoerd in Rotterdam, Hagenaar (27) aangehouden

19-jarige man ontvoerd in Rotterdam, Hagenaar (27) aangehouden

nieuws

19 juni 2023, 21:12

Een 19-jarige jongen uit Rotterdam is zondag ontvoerd. Het slachtoffer meldde zich maandag "in goede gezondheid" bij de politie. Maandagavond is een 27-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering.

De politie laat weten dat er mogelijk meer aanhoudingen volgen. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Bij de politie kwam zondagochtend vroeg een melding binnen dat er "iemand tegen zijn wil was meegenomen" in de Zoutziedersstraat in Rotterdam-West, zegt een woordvoerster.

Daarop zijn de politie en het Openbaar Ministerie een groot onderzoek gestart. Het slachtoffer meldde zich vervolgens in de loop van de maandag bij de politie.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.