Terug

Volg Hart van Nederland

Opnieuw grote storing bij ING: 'Word er moedeloos van'

Waarschuwen

2 juni 2023, 14:13

ING Bank ondervindt opnieuw ernstige technische problemen. Vrijdag sinds 13.00 uur melden klanten dat het niet lukt om in te loggen en ook geen betalingen te doen via de app of website. Ook iDeal meldt dat het via ING vrijwel geheel onmogelijk is om betalingen te doen.

Als je probeert in te loggen of te betalen krijg je de melding "Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak". Het is al de zoveelste storing in de afgelopen maand: in ieder geval was het ook op 1, 8, 12, 23 en 30 mei raak bij de bank, zo valt op te maken uit reacties bij de website allestoringen.nl. Vandaag zijn er opnieuw ruim 16.000 storingsmeldingen.

'Klaar mee'

Klanten reageren woest. "Ik stap bij deze over. Ben er echt klaar mee, elke week is het raak", schrijft gebruiker NoNo bij Alle storingen. "Word een keer tijd voor een soort van compensatie voor diegene die niet hun rekeningen over kunnen maken en daardoor verhogingen krijgen", vindt Roosje77.

Ook op Twitter regent het klachten. "Word er moedeloos van", zegt Jeroen. Sommigen proberen het ook maar op komische wijze te bezien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.