Terug

Volg Hart van Nederland

AH roept kaaskroketten terug, zit geen kaas maar garnaal in

Waarschuwen

6 feb 2024, 17:24

Supermarktketen Albert Heijn roept de kaaskroketten van hun eigen huismerk terug. In de verpakking zitten mogelijk garnalenkroketten in plaats van de vegetarische kaasvariant.

Het gaat om de AH Oven & Airfryer Kaaskroket met houdbaarsheidsdatum 24 februari 2025. In de snacks zitten mogelijk garnalenkroketten. Wie een allergie voor schaaldieren heeft, kan daar flink ziek van worden. Het allergeen staat door de verwisseling ook niet vermeld op de verpakking.

Wie de krokketen in huis heeft, wordt verzocht de snacks niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel.

Het is de tweede terugroepactie in een week tijd voor de supermarkketen. Eerder deze week waarschuwde Albert Heijn voor spinazie met een te hoog gehalte van een bestrijdingsmiddel. Het eten van deze spinazie kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.